Monday, December 5, 2011

Вовед

Како и секој текст, есеј, семинарска итн и овде да почнам со вовед. Неколкупати се обидувам да водам некаков вид на дневник во форма на блог но не доволно кураж и амбиција да продолжам дозволувало се да пропаѓа во вода. Ова сакам да биде мое катче. Далеку од очите на  другите чисто само мои размислувања, случувања, депресии, импресии, спомени и сл. Место за празнење на душа, тренинг на критицизмот и разумот и малку своја приватност. Епа нека биде на здравје.....